Op zoek naar een zeer sterk en waterdicht standaard PVC afdekzeil op maat voor uw aanhanger, container, laadbak, zwembad od andere toepassing? Wij maken uw PVC afdekzeilen op maat!

Ben je op zoek naar een afdekzeil dat niet alleen waterdicht is, maar ook UV bestendig, kleurvast en geschikt voor een lange periode? Kies dan voor een op maat gemaakt PVC afdekzeil op maat van Afdekproducten.nl

Voor langdurig gebruik en multifunctioneel te gebruiken als grondzeil, tentzeil of afdekzeil van uw tractor, boot, brandhout, aanhanger, container, laadbak of zwembad.

Verkrijgbaar in een standaard PVC afdekzeil dat voor u op maat word gemaakt, , maar ook verkrijgbaar met 2 hoekuitsparingen en zelfs met 4 hoekuitsparingen.

De uitsparingen zijn ideaal ideaal voor aanhangers met een koprek of een ongelijke rand aan de achterzijde, maar ook om met deze uitsparingen een ‘bakje’ / huif te maken. Verkrijgbaar in de kleuren zwart – wit – blauw – groen – bruin en grijs.

Productfilter Toont alle 3 resultaten
Kies uw uitvoering
 10,83  8,95 excl. BTW
 12,04  9,95 excl. BTW
 13,25  10,95 excl. BTW
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt. Meer informatie vind u op onze website