Afdekzeil voor de laagste prijs!

Afdekzeil voor de laagste prijs en snelle levering! Ruim 165 soorten afdekzeilen!

Afdekproducten.nl is de grootste leverancier voor uw afdekzeil in Nederland. Verkrijgbaar in 7 kleuren, kwaliteit van 75gr/m² tot 600gr/m²

Verkrijgbaar in 75gr/m² | 100gr/m² | 150gr/m²  | 150gr/m² brandvertragend | 180gr/m² | 240gr/m² gewapend | 250gr/m² | 250gr/m² isolatie in 20 afmetingen van 2x3m tot 10x12m maar ook in XXL maten tot 20x20m

Een afdekzeil, bache, dekzeil, bouwzeil, is onmisbaar in elk huishouden of bedrijf. Vaak heeft u een afdekzeil nodig wanneer u het niet verwacht, net voordat het begint te regenen! Ook worden afdekzeilen veel gebruikt als grondzeil onder uw opblaasbare zwembad, als zonnescherm of als bijvoorbeeld een afdak. Gaat u verbouwen? U zet bouwmaterialen in de open buitenlucht? Prima! Zolang alle materialen maar zijn afgedekt met een afdekzeil. Of wat dacht u van het afdekken / beschermen van het buitenspeelgoed, opgeslagen meubelen enz. tegen vuil of vocht.

Waar wordt dekzeil voor gebruikt?
Een afdekzeil, ook wel bache, dekzeil, bouwzeil, dekkleden en afdekkleed genoemd, wordt hoofdzakelijk gebruikt om spullen mee af te dekken. Zowel voor binnen als buitengebruik. Denk hierbij aan materialen, goederen, meubels en andere objecten. Door deze spullen met afdekzeil af te dekken voorkom je schade en bescherm je ze bovendien voor omstandigheden zoals regen, vocht, vuil en stof. Dekkleed komt extra goed van pas bij tuinmeubelen, tuintegels, bouwmaterialen, haardhout, de buitenkachel, kamperen, buitensport enzovoort. Ook zie je afdekzeil ingezet worden om een gebied af te schermen of afdak te bieden. De verschillende kleuren zie je vaak in bepaalde omstandigheden, omgevingen en thema’s terugkomen.

Ons assortiment loopt uiteen van een lichtgewicht afdekzeil naar de zware PVC zeilen en alle varianten daar tussenin. PVC zeilen zijn bijzonder sterk ( 600gr/m² ) en Uv-bestendig, waardoor deze zich uitstekend leven voor langdurige bescherming.

Uiteraard bestaat ons assortiment ook uit dekzeilen met speciale eigenschappen als ‘niet-vlamonderhoudende’ ( NVO ) afdekzeilen.

Wij leveren onze onze zeilen uit voorraad vanuit ons magazijn in Dordrecht.

Voor meer informatie over ons assortiment om tot de juiste keuze te komen, verwijzen we u graag naar ons Afdekzeilen Besteladvies.

Afmeting

1.5x6m

1.5x10m

2x3m

2.5x6m

3x4m

3x5m

3x5m

4x5m

4x6m

4x8m

5x6m

5x8m

6x8m

6x10m

6x12m

8x10m

8x12m

10x10m

10x12m

10x15m

10x20m

12x15m

15x20m

20x20m

Kwaliteit

75gr/m²

100gr/m²

150gr/m²

180gr/m²

240gr/m²

250gr/m²

PVC 600gr/m²

Isolatie 250gr/m²

Kleur

Wit

Groen

Blauw

Grijs

Oranje

Gewapend-Transparant

Klik hier voor een afdekzeil besteladvies

Bevestig uw afdekzeilen – bouwhekzeilen – steigernetten – PVC afdekzeilen – aanhangwagennetten met ons ruime assortiment bevestigingsmaterialen als spanrubbers, TIR rubbers, elastische koordentyraps , spanbanden en meer!

Rubbers en koorden

Tyraps

Elastisch koord op maat

Snelbinders

Zeilclips

Spanbanden

Puinzakken

Zeilringen

Waar is een afdekzeil van gemaakt?
Het materiaal van afdekzeil wordt in de volksmond “zeil” genoemd. Als je het materiaal van dichtbij bekijkt zie je een strak weefsel van dunne strookjes plastic. Dit heet HDPE bandjesweefsel. Aan beide zijden van dit dunne plastic bevindt zich een LDPE coating. Deze laagjes samengesmolten plastic en coating zorgen voor veel stevigheid en hoge dichtheid. Dit is de samenstelling dat het zeil waterdicht maakt. Rondom de gehele oppervlakte zit een gelaste zoom met koordversterking van PP. Polypropyleen is een variant zeer sterk plastic. In deze zoom zit op elke meter een aluminium bevestigingsoog. Hiermee kun je het zeil vastmaken aan een object met spanrubbers, elastisch koord of tyraps.