PE doek op rol, dekzeil, afdekzeil, 2x100m, kleur wit 200gr. NVO Brandvertragend

Out Of Stock PE doek op rol, dekzeil, afdekzeil, 2x100m, kleur wit 200gr. NVO Brandvertragend - Afdekproducten.nl

PE doek op rol, dekzeil, afdekzeil, 2x100m, kleur wit 200gr. NVO Brandvertragend

Waterdicht  dekzeil, afdekzeil, dekkleed NVO "Brandvertragend" als (tijdelijk) afdak, versiering van uw feest of bescherming voor tuinmeubelen, bouwmaterialen, etc. tegen vuil en vocht.

Enkele voorbeelden van de vele gebruiksmogelijkheden:

 • voor het afdekken / beschermen van goederen, machines, buitenspeelgoed, opgeslagen meubelen enz. tegen vuil of vocht;
 • als vloerbescherming of tijdelijke afscheiding tijdens een verbouwing of evenement.
 • om in huis te hebben tegen een onverwachte lekkage; 
 • om uw tuinfeest of barbecue niet te laten verpesten door wind of regen; 
 • in de kleur van uw wens of thema!
 • ideaal voor het afdekken van uw brandhout, bouwmaterialen, daken, stro, hooi, enz.
 • voor vele creatieve doeleinde als het maken van kleding, tassen enz.

Kenmerken:

 • Lichtgewicht dekkleden, vervaardigd van een HDPE weefsel;
 • Rol 2x100m
 • Aan beide zijden een LDPE coating. 
 • Materiaal: Polyethyleen
 • Kwaliteit: 200 gr/m2.
 • 2% UV
 • NVO Brandvertragend
 • Waterdicht
 • Prijzen zijn excl. BTW
Dekzeilen
KwaliteitHD+ 200gr/m²-Brandvertr.
KleurWit
Afmetingrol 2x100 m

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

U heeft een vraag over PE doek op rol, dekzeil, afdekzeil, 2x100m, kleur wit 200gr. NVO Brandvertragend?

Afdekzeil, dekzeil, bouwzeil
Een afdekzeil, dekzeil, bouwzeil, is onmisbaar in elk huishouden of bedrijf. Vaak heeft u een afdekzeil nodig wanneer u het niet verwacht, net voordat het begint te regenen! Ook worden dekzeilen veel gebruikt als grondzeil onder uw opblaasbare zwembad, als zonnescherm of als bijvoorbeeld een afdak. Gaat u verbouwen? U zet bouwmaterialen in de open buitenlucht? Prima! Zolang alle materialen maar zijn afgedekt met een afdekzeil. Of wat dacht u van het afdekken / beschermen van het buitenspeelgoed, opgeslagen meubelen enz. tegen vuil of vocht.
 

Kleuren, kwaliteit en afmeting
Afdekproducten.nl biedt u momenteel  een groot assortiment in 7 verschillende kwaliteiten met 4 verschillen kleuren dekzeilen aan. Het doeleinde en het daarmee gepaarde gebruik maken het verschil in keuze voor een 75 grams, 150 grams, 180 grams, 200 grams, 250 grams of de PVC 600 grams kwaliteit.

    BASIC = 75 gram per m²
    ECO = 100 gram per m²
    HD = 150 gram per m²
    HD+ = 180-200 gram per m².
    HD ULTRA = 250 gram per m²
    PVC = 600 gram per m²

Bij eenmalig gebruik voor tijdelijk afdekken zal 75 grams voldoende kunnen zijn, echter dit product wordt wel in grotere hoeveelheden aangeboden. Gebruikt u het dekzeil slechts één of een enkele keer per jaar dan is een 100 grams kwaliteit vaak geschikt. Wilt u het afdekzeil meerdere keren gebruiken, of bij de grotere maten dan is de 150 grams kwaliteit een betere optie. De toepassing is ook erg belangrijk. De 180, 200,250  en zeker de PVC uitvoering in 600 grams afdekzeilen zijn bestand tegen grotere krachten die worden uitgeoefend op het dekzeil. U kunt dan denken aan het afdekken van een groot dak of het spannen van een afdak. Voor het gebruik als zeil onder een caravan tegen vocht of in de (voor)tent, een zeil ter verfraaiing van een feestje volstaat de 100 grams kwaliteit. Voor het afdekken van uw tuinmeubelen adviseren wij u te kiezen voor minimaal de 150 grams. In de 150 en 200 grams is er ook nog een NVO (brandvertragende) uitvoering beschikbaar. NVO staat voor: Niet Vlam Onderhoudend.

Maatvoering afwijkend?
Waar u een dekzeil ook koopt, de maatvoering kan altijd afwijken. De afmetingen die vermeld staan bij de dekzeilen zijn gebaseerd op snijmaten. Wanneer u een groter dekzeil koopt, dan wordt deze samengesteld uit meerdere stroken die aan elkaar worden "gelast". De twee uiteinden van de stroken liggen dan een paar cm over elkaar (de las), waardoor de totale breedte een paar centimeter smaller wordt. Ook de zomen hebben invloed. De uiteinden worden namelijk omgeslagen en vastgemaakt, waardoor de versterkte zomen ontstaan. Hierdoor wordt het dekzeil dus ook wat kleiner. Onze dekzeilen kunnen maximaal 5% afwijken. Wij zeggen "kunnen", omdat dit niet altijd het geval is. Een dekzeil kan ook precies aan de aangegeven afmeting voldoen of zelfs wat groter zijn.

Online de goedkoopste?
Ja, Afdekproducten.nl is online de veruit de goedkoopste als u naar het totale assortiment kijkt. Door middel van grootschalige inkoop, en kostenbesparing op de distributie door middel van uitstekende logistiek en een geautomatiseerd bestel-afrekensysteem worden de bedrijfsproceskosten tot een minimum worden beperkt. Dit voordeel kunnen we dan weer aan u als klant doorberekenen!

Wat is een NVO brandvertragend vlamvertragend dezeil?
Hebt u iets af te dekken waarbij de brandveiligheid erg belangrijk is? Afscherming van daken, bouwplaatsen of evenementen?  Wij leveren 150 grams vlamvertragende brandvertragende dekzeilen met een DIN4102B1 certificaat. Al onze NVO dekzeilen zijn voorzien van een ingenaaid NVO label ( NVO is de afkorting voor Niet VlamOnderhoudend )


Waarom gebruikmaken van een brandwerend zeil?
Een brandvertragend dekzeil is een dekzeil welke er voor zorgt dat brand niet meteen vat krijgt op hetgeen er onder het zeil is terug te vinden. Dat kan belangrijk zijn, want alle extra tijd die je hebt bij een brand is aardig meegenomen.  Een brandwerend dekzeil is niet alleen brandvertragend, maar ook waterdicht en sterk. Er zijn heel veel verschillende interessante eigenschappen verbonden aan een brandwerend zeil. In eerste instantie zijn ze bijvoorbeeld waterdicht. Veel mensen staan er namelijk niet bij stil, maar voor het blussen van een brand wordt uiteraard veelal gebruik gemaakt van water (eventueel in combinatie met een bepaald schuim). Een tweede niet onbelangrijke eigenschap van een brandwerend dekzeil is dat ze bijzonder sterk is. Dit zorgt er voor dat ze niet snel sporen van slijtage zal gaan vertonen en bovendien beschikt ze op die manier ook nog eens over een optimale levensduur.

Certificering
Bij evenementen of bouwplaatsen wordt er vaak met certificeringen en normeringen gewerkt om de kwaliteit en veiligheid optimaal te waarborgen. Onze witte NVO dekzeilen zijn voorzien vn het certificaat DIN 4102B1 en zijn voorzien van een ingenaaid NVO label. Verkrijgbaar in 150 gr/m²  en uitgevoerd in 5 verschillende afmetingen 3x4m - 4x6m - 6x8m - 8x10m en 10x12m

Dit product is op voorraad
Levertijd: 1-2 werkdagen

 • Model: ROL 2x100m, Wit 200gr/m2NVO "Brandvertragend"
 • Beschikbaarheid: Out Of Stock
 • € 345,00
 • incl. BTW € 417,45

Product elders goedkoper gezien?
Bel 06 - 45 27 35 06 of stuur een e-mail

Tags: wit, doek, rol, dekzeil, afdekzeil, 2x100m, 200gr., nvo, brandvertragend, dekzeilen, dekkleden kleur