NVO brandvertragende dekzeilen

Wat is een NVO brandvertragend vlamvertragend dezeil?
Hebt u iets af te dekken waarbij de brandveiligheid erg belangrijk is? Afscherming van daken, bouwplaatsen of evenementen?  Wij leveren 150 grams vlamvertragende brandvertragende dekzeilen met een DIN4102B1 certificaat. Al onze NVO dekzeilen zijn voorzien van een ingenaaid NVO label ( NVO is de afkorting voor Niet VlamOnderhoudend )


Waarom gebruikmaken van een brandwerend zeil?
Een brandvertragend dekzeil is een dekzeil welke er voor zorgt dat brand niet meteen vat krijgt op hetgeen er onder het zeil is terug te vinden. Dat kan belangrijk zijn, want alle extra tijd die je hebt bij een brand is aardig meegenomen.  Een brandwerend dekzeil is niet alleen brandvertragend, maar ook waterdicht en sterk. Er zijn heel veel verschillende interessante eigenschappen verbonden aan een brandwerend zeil. In eerste instantie zijn ze bijvoorbeeld waterdicht. Veel mensen staan er namelijk niet bij stil, maar voor het blussen van een brand wordt uiteraard veelal gebruik gemaakt van water (eventueel in combinatie met een bepaald schuim). Een tweede niet onbelangrijke eigenschap van een brandwerend dekzeil is dat ze bijzonder sterk is. Dit zorgt er voor dat ze niet snel sporen van slijtage zal gaan vertonen en bovendien beschikt ze op die manier ook nog eens over een optimale levensduur.

Certificering
Bij evenementen of bouwplaatsen wordt er vaak met certificeringen en normeringen gewerkt om de kwaliteit en veiligheid optimaal te waarborgen. Onze witte NVO dekzeilen zijn voorzien vn het certificaat DIN 4102B1 en zijn voorzien van een ingenaaid NVO label. Verkrijgbaar in 150 gr/m²  en uitgevoerd in 5 verschillende afmetingen 3x4m - 4x6m - 6x8m - 8x10m en 10x12m