Klantenbeoordelingen

Graag bieden wij u de gelegenheid om uw productervaringen met ons en andere klanten te delen. We hopen dat alles naar wens is verlopen. Onze klanten zijn erg belangrijk voor ons en we zijn dan ook altijd benieuwd wat we beter kunnen doen om je zo nog beter van dienst te kunnen zijn bij je volgende bestelling. Daarom willen we je vragen een beoordeling over ons en/of uw producten te schrijven.


Wij stellen de mening van onze klanten erg op prijs en als blijk van waardering ontvangt u dan ook na het plaatsen van uw beoordeling 5% korting op uw eerstvolgende bestelling. ( Deze kortingscode van 5% is 100 dagen geldig en niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen )

Vreemd dat we u vragen al een beoordeling te plaatsen alvorens u een bestelling plaatst, laat staan dat u de producten heeft ontvagen en het afhandelproces heeft ervaren?
De reden dat u we vooraf vragen onze website, de afhandeling van de bestelling, het eventuele contact dat u met ons had, etc. te beoordelen, ligt hem in het feit dat we u al bij uw eerste bestelling willen laten profiteren van deze korting en niet pas bij een eerstvolgende aankoop.

Wij werken samen met The Feedback Company zodat u ons in enkele ogenblikken kunt beoordelen. Klik hier om deel te nemen. Na het plaatsen van uw beoordeling ontvangt u via e-mail uw kortingscode van 5%.