Afdekproducten.nl in een nieuw jasje!

Afdekproducten.nl heeft een nieuw uiterlijk, een ander logo, heldere vormgeving, frisse kleuren en een nieuwe bestelbeleving. Allemaal bedoeld om nog duidelijker te maken waarvoor wij als bedrijf staan, namelijk veilig en eenvoudig online bestellen tegen de scherpste prijs.

Uw privacy en klantgegevens

Om uw privacy tijdens deze migratie naar onze nieuwe website te garanderen hebben we er voor gekozen om uw oude klantgegevens niet mee te verhuizen. Dit resulteert in het feit dat u in onze nieuwe webwinkel NIET meer in kunt loggen met uw ‘oude’ inloggegevens van de oude webwinkel. Deze inloggegevens werken niet meer. We verzoeken u vriendelijk om een nieuw klantaccount aan te maken.

Wanneer u nog informatie nodig heeft over de producten uit een ‘oude’ bestelling dan helpen we u uiteraard graag om te achterhalen wat u destijds heeft besteld om u toch goed van dienst te kunnen zijn.

We hopen dat we hiermee de ‘overlast’ tot een minimum kunnen beperken en dat onze nieuwe website en bestelomgeving als een toegevoegde waarde ervaart.

Look and feel

De site ziet er natuurlijk ook een stukje anders uit dan voorheen. Het is wat strakker en moderner en we hopen dat de gebruikerservaring van de klant, jij dus, ook beter is. En bij een nieuwe site hoort toch ook wel een moderner logo, kleine aanpassing, maar toch frisser.

Bugs

Zoals elke site die net ‘live’ gaat, zitten er nog bugs in. Dit zijn kleine dingen die nog niet helemaal goed werken. In verband met een tijdslimiet hebben we er voor gekozen om wel al live te gaan en deze bugs on the flow op te lossen. Kortom, wij zijn ontzettend blij met onze nieuwe website en we blijven nog druk bezig om het verder te perfectioneren. Het is voor ons ook erg wennen, want achter de schermen verandert er voor ons ook een hoop. Loop je ergens tegenaan, heb je vragen of opmerkingen laat het ons dan weten en we proberen het op te lossen.

Wat is er veranderd?

  • Uw ‘oude’ klantgegevens en bestellingen zijn om privacy redenen niet mee gemigreerd
    Heeft u vragen over een oude bestelling? Geen probleem!
    Wij helpen u graag! Bel 06 – 45 27 35 06 of stuur een e-mail.

Vragen/opmerkingen?

Voor vragen of opmerkingen naar aanleiding van onze nieuwe website verwijzen we u graag naar onze Klantenservice.

Sluiten ✕

Geselecteerd

Afmeting

Kleur

Kwaliteit

Product

Uitvoering

1